Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донеччини – переможці та призери чемпіонату України в Києві

З 1 по 4 грудня в місті Київ відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO, де збірна команда Донецької області вкотре показала характер і міць.

Кікбоксери Донеччини з Авдіївської, Курахівської й Костянтинівської громад вибороли золоті та срібні медалі в розділі фул-контакт.

Чемпіонами стали два вихованці тренера Артема Дріги з Курахового: Данило Стрілець – у ваговій категорії 54 кг, Данило Проломов – у категорії 57 кг. Також «золото» у категорії 51 кг здобув Микита Курдюков із Авдіївки, тренером якого є Артем Дубровський.

Два «срібла» до скарбнички Донецької області додали вихованці тренера Дениса Харькіна з Костянтинівки. У ваговій категорії 71 кг нагородою відзначився Тарас Чорпита, у категорії 81 кг – Руслан Рудський.

П’яті місця в розділі лайт-контакт посіли два представники Бахмутської громади: у категорії 51 кг – Данило Будкін, у категорії 69 кг – Сулейман Агаєв (тренер Леонід Казаріз).

Урочистою подією на змаганнях стало вручення посвідчення «Заслужений майстер спорту України» чемпіону Європи та призеру чемпіонатів світу Владиславу Гіді з міста Курахове.

Команда Донеччини також тепло привітала вихованця Обласної ДЮСШ з кікбоксінгу, захисника Маріуполя Андрія Лакозу, який після визволення з полону проходить лікування в столиці України.

06.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах