Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький регіональний центр спортивної медицини надає реабілітаційну допомогу воїнам ЗСУ

Безперервним медичним контролем над функціональним і фізичним станом осіб, які займаються спортом на Донеччині, опікується Донецький регіональний центр спортивної медицини.

У 2014 році заклад, що тоді мав назву Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер, переїхав із Донецька до міста Бахмут. У 2021-му Центр отримав сучасний корпус із новітнім обладнанням, а також гуртожиток і водолікарню, але через повномасштабне російське вторгнення в 2022 році вимушений був знову здійснити релокацію. У смт Любешів Волинської області сьогодні працюють наступні кабінети та відділи: фізіотерапевтичний, реабілітаційний, діагностичний, масажний і спортивної медицини.

Окремим напрямком роботи в Центрі є реабілітаційна допомога українським воїнам, постраждалим у бойових діях. Як і в Бахмуті, у Любешові лікарі відкриті для всіх, хто отримав поранення під час військової служби.

Захисники і захисниці України, які потребують відновлення, можуть звернутися в КНП «Донецький регіональний центр спортивної медицини» за фаховою консультацією ортопеда-травматолога, фізичного терапевта, фахівця з фізичної реабілітації, отримати фізіотерапевтичне лікування, курс лікувальної фізкультури та масажу. Для кожного пацієнта розробляється індивідуальний план реабілітації.

Разом – до нових перемог!

 
 
06.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах