Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний центр «Спорт для всіх» продовжує розвиток масового спорту серед мешканців регіону

Основним завданням регіонального центру «Спорт для всіх» в умовах повномасштабної російської воєнної агресії проти України є об’єднання фізичною активністю мешканців Донеччини, які вимушені були евакуюватися в більш безпечні міста України.

Про це наголосили на черговому засіданні колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

«Дякую Донецькому обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за ініціативність у проведенні заходів для наших земляків. Донеччина має велику могутню спортивну сім’ю, і цей зв’язок ми повинні постійно підтримувати та розвивати. Адже будь-яка фізична активність сьогодні дає чудову можливість позбутися негативної енергії, зарядитися бадьорістю та оптимізмом», - відзначив начальник управління Володимир Мицик.

Попри всі складнощі, триває реалізація соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», у рамках якого вимушені переселенці Донеччини регулярно долучаються до різноманітних тренувань. Сприяють їм у цьому центри «Спорт для всіх» – Авдіївський, Селидівський, Бахмутський, Костянтинівський, Мирноградський, Новогродівський, Покровський, Великоновосілківський.

До того ж, центри «Спорт для всіх» у містах Мирноград, Курахове, Покровськ, Костянтинівка допомагають з гуманітарною допомогою, евакуацією населення.

Обласним центром «Спорт для всіх» регулярно проводяться заходи із залученням переселенців з Донеччини на Закарпатті, найбільш яскраві з них – автопробіг До Дня Державного Прапору та з нагоди Дня Незалежності України, спортивний захід «Сильні, вільні та незламні» до Дня захисників і захисниць України.

Мешканці регіону, перебуваючи в різних куточках нашої держави, також взяли участь в особливій акції «Твоя кров для перемоги»: представники спортивної спільноти та всі бажаючі виступили донорами крові для Збройних Сил України.

«Приклад роботи центрів «Спорт для всіх» доводить, як сьогодні можна згуртувати навколо рухової активності вимушених переселенців. Ми завжди раді допомогти нашим землякам у спортивному сенсі, робимо і будемо робити надалі все можливе задля подальшого розвитку масового спорту Донеччини. Тільки якщо залишатимемося єдиними та сильними, спортивне життя регіону триватиме, і нас чекатимуть нові перемоги», - зазначив директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

 

02.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах