Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Анастасія Зубкова з Краматорська виборола повний комплект медалей на чемпіонаті України зі спортивної гімнастики

Національна першість зі спортивної гімнастики, що відбулася 14-18 листопада в Києві, виявилася особливо успішною для представниці Донецької області Анастасії Зубкової.

14-річна гімнастка здобула по одній золотій, срібній та бронзовій медалі. Переможницею Анастасія стала в багатоборстві за програмою майстра спорту України, набравши в сумі 52,025 очок. «Срібло» вона додала до скарбнички за підсумками змагань на колоді, маючи результат 12,900. На третю сходинку п’єдесталу пошани спортсменка піднялася в змаганнях у опорному стрибку (12,670 очок).

Не потрапила до числа призерів, але продемонструвала гідні результати ще одна краматорчанка Поліна Дяченко. Дівчина посіла 4 місце в багатоборстві (49.900 очок) та у вільних вправах (12.180), 5 місце у вправах на брусах.

Спортсменки, які виступають за Донецьку область, наразі тренуються та навчаються у Києві в Олімпійському коледжі імені Івана Піддубного. Першим тренером Анастасії є Наталія Ляпкіна, першими тренерами Поліни – Ірина Яконюк і Наталія Зеленько.

 

24.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах