Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донецької області – бронзові призери чемпіонату Європи в Туреччині

Трьома нагородами відзначилися спортсмени Донеччини на європейській першості з кікбоксингу WAKO серед дорослих, що відбулася з 11 по 20 листопада в турецькій Анталії.

Вихованець Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Микита Курдюков з міста Авдіївка, тренером якого є Артем Дубровський, отримав бронзову нагороду в розділі фул-контакт у ваговій категорії до 51 кг.

Ще дві «бронзи» також у розділі фул-контакт до скарбнички принесли кікбоксери з міста Курахове, яких підготував тренер Артем Дріга. Данило Стрілець піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани у ваговій категорії до 54 кг, Данило Проломов – у категорії до 60 кг.

Загалом у активі української збірної з кікбоксингу WАKО за підсумками чемпіонату Європи в Туреччині виявилося 27 медалей (11 золотих, 3 срібних і 13 бронзових) – це дозволило їй посісти друге місце в загальнокомандному заліку серед 39 країн-учасниць. Збірна присвячує свої досягнення спортсменам та тренерам, які зараз у боротьбі з російськими окупантами захищають суверенітет і територіальну цілісність рідної України.

 

23.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах