Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени з Бахмута вибороли 11 медалей на чемпіонаті України з сумо

14-17 листопада в місті Ужгород відбувся чемпіонат України з сумо серед дорослих та молоді до 21 і 23 років, що зібрав спортсменів із 12 регіонів нашої держави.

Від Донецької області на змаганнях виступили 5 представників Бахмутської громади, і троє з них стали володарями нагород.

Єлизавета Моренко у ваговій категорії понад 80 кг здобула «золото» у вікових групах до 21 року та до 23 років, «срібло» серед дорослих у категорії понад 80 кг, а також «бронзу» у жіночій абсолютній вазі.

Софія Рудковська у змаганнях до 21 року стала бронзовою призеркою у ваговій категорії до 70 кг та абсолютній вазі, у змаганнях до 23 років – володаркою «бронзи» у ваговій категорії до 70 кг та «срібла» у абсолютній вазі.

Іван Буторін виборов три бронзові медалі у ваговій категорії до 70 кг у всіх вікових групах – серед молоді до 21 року, серед молоді до 23 років і серед дорослих. Успішний виступ дозволив Івану виконати норматив майстра спорту України з сумо.

Цього разу поза п’єдесталом пошани змагань опинилися Олександр Козирєв та Михайло Культенко, які посіли п’яті місця у вагових категоріях до 70 кг та до 77 кг відповідно.

Тренерами сумоїстів Донеччини є Олег Рева та Ольга Митник.

 
 

Більше світлин зі змагань - на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням).

21.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах