Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Орієнтувальники Донецької області – переможці та призери всеукраїнських змагань на Полтавщині

12 та 13 листопада збірна команда Донецької області взяла участь у всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування «Відкритий особисто-командний чемпіонат Полтавської області», де зібралось 170 спортсменів – 18 команд з 12 областей країни.
 
Донеччину представили 9 орієнтувальників з Краматорська, Лиману, Маріуполя, Дружківки під керівництвом президента відокремленого підрозділу Федерації спортивного орієнтування України в Донецькій області Ігоря Кузьміна та Сергія Тарасенка, старшого тренера обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків. 
 
Змагання екзаменували учасників на довгій та подовженій дистанціях у 12 вікових категоріях серед чоловіків і жінок. У юніорських категоріях відзначились учні відділення спортивного орієнтування ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків. А серед досвідчених спортсменів – тренери-викладачі відділення спортивного орієнтування цієї школи, які виступили у повному складі: Сергій Тарасенко, Наталія Лавриненко, Марина Алєксєєва. 
 
Вдалим виступам наших спортсменів сприяли гарні довгі цікаві дистанції в лісових масивах Полтавщини і чудова сонячна погода. За сумою двох змагальних днів орієнтувальники Донецької області посіли 7 призових місць.
 
1 місце – Віолетта Овчаренко (Ж-18). 
3 місце – Катерина Рак (Ж-18). 
1 місце – Єгор Квасенко (М-18).
1 місце – Ігор Кузьмін (М-40). 
3 місце – Сергій Тарасенко (М-40). 
1 місце – Світлана Хохлова (Ж-50). 
3 місце – Наталія Лавриненко (Ж-50). 
 
За підсумками змагань збірна команда Донецької області посіла 4 командне місце, зовсім трохи поступившись збірній Полтавської області-1 та командам Дніпро-1, КСО «Компас» (м. Харків).
 
 
15.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах