Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїсти Донеччини вибороли 5 медалей чемпіонатів України серед юніорів та кадетів

5-6 листопада в Києві відбулися національні змагання з дзюдо, що стали першими після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року. Чемпіонат України серед кадетів до 18 років зібрав 391 спортсмена з 23 областей, чемпіонат України серед юніорів і юніорок до 21 року – 198 учасників з 20 регіонів.

Донецьку область на змаганнях представили 18 дзюдоїстів, п’ятьом з яких вдалося увійти до числа кращих.

Єдину нагороду в юніорській віковій групі U21 здобула Аліна Шилова (Лиман/Слов’янськ) – дзюдоїстка Школи вищої спортивної майстерності Донецької області, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, спортсменка-інструкторка Донецької обласної штатної команди резервного спорту, яка виграла три сутички у ваговій категорії до 57 кг.

У віковій групі кадети U18 в активі Донеччини виявилося 4 медалі (1 золота, 2 срібні та 1 бронзова), що дозволило нашій команді посісти 3 місце в заліку серед регіонів України.

Чемпіонкою у ваговій категорії до 48 кг стала Меланія Водянна – представниця ШВСМ Донеччини та міста Дружківки, яка перемогла трьох суперниць.

Срібні медалі вибороли: у ваговій категорії до 50 кг – Ігор Худоба, вихованець ДЮСШ міста Покровськ; у ваговій категорії до 70 кг – Альона Незнаєва з Лиману, вихованка Обласної комплексної ДЮСШ.

«Бронзу» до скарбнички регіону додав В’ячеслав Паршин із Бахмута, студент Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки.

Підготували дзюдоїстів – переможців та призерів чемпіонату України – тренери Донеччини Дмитро Ігнатенко, Микола Ящук, Віталій Іванисенко, Олексій Роменський, Віталій Сулима, Давид Осипян.

 
 
09.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах