Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бодібілдери Донецької області на змаганнях в Іспанії здобули звання кращих у світі

Двома золотими нагородами відзначилися спортсмени Донеччини за підсумками міжнародних змагань з бодібілдингу, що відбулися 2-6 листопада в іспанському місті Санта-Сусанна.

Найвищого успіху у своїй спортивній кар’єрі досяг Роман Губрій, виборовши «золото» чемпіонату світу серед чоловіків. У класик фізик у ростовій категорії до 175 см, маючи суддівську оцінку 26 балів, він обійшов суперників із Албанії, Бахрейну, Єгипту, Ірану, Італії, Кабо-Верде, Норвегії, Республіки Корея, Туреччини, Фінляндії. Наш бодібілдер виступає за Костянтинівську громаду, його тренер – Віталій Талавера.

Чергову нагороду в 2022 році для України здобула Катерина Миронюк із Маріуполя. У ранзі абсолютної чемпіонки світу та чемпіонки Європи з фіт-модель вона додала до національної скарбнички золоту нагороду Кубку світу з бодібілдингу серед жінок. У фіт-модель у відкритій ростовій категорії вона отримала оцінку 11 балів, випередивши представниць Бельгії, Венесуели, Іспанії, Казахстану, Латвії, Польщі, Фінляндії.

Додамо, що команда України з бодібілдингу на чемпіонаті світу в Санта-Сусанні посіла 3 місце з 9 медалями в активі (1 золота, 2 срібні, 6 бронзових), а на Кубку світу серед жінок виборола 13 нагород (8 золотих, 3 срібні, 2 бронзові).

 
 
08.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах