Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці визначився переможець першості з футзалу на кубок міського голови

15 березня в Горлівці на базі загальноосвітньої школи № 47 відбулися фінальні ігри першості з футзалу на кубок міського голови Євгена Клеп.

У змаганнях, які стартували ще 25 січня, взяло участь 19 команд міста.

У фінальну частину турніру вийшло 8 команд, які боролися за право володіння кубком міського голови.

У грі за 7-8 місця зустрілися команда шахти імені Румянцева і команда шахти імені Калініна, за підсумками якої з рахунком 8:4 виграли останні.

Команди «Гольма» і «Олімп» зустрілися в матчі за 5-6 місця, де з рахунком 15:4 перемогу здобула «Гольма».

Срібними призерами змагань стали спортсмени команди «Максимум», які в результаті впертої боротьби з рахунком 5:4 обіграли «Стирол».

У фінал першості вийшли два рівних за силою колективи – шахти імені Гайового і «Ветеран», – які боролися за право володіння кубком до останньої секунди гри. Основний час так і не визначив переможця матчу, що закінчився із рахунком 3:3. А в серії післяматчевих пенальті з рахунком 3:2 перемогу здобула команда «Ветеран».

Призери були нагороджені грамотами та кубками міської федерації футболу, а переможці – грамотами, кубком міського голови та пам’ятними призами.

Також пам’ятними призами в турнірі були відзначені гравці в ряді номінацій. Кращим воротарем визнаний Віктор Панов («Максимум»), кращим захисником – Володимир Тимошков («Інваспорт»), кращим нападником – Володимир Загребельний («Максимум»). Кращим бомбардиром змагань став Ігор Чернявський («Гольма»), який забив 38 голів. Приз «відданість футболу і спортивне довголіття» отримав воротар команди «Ветеран» Максим Антип. За «найбільш курйозний гол» нагородою був відзначений Олександр Линдін («Спартак»). Приз «спортивна династія» дістався Олександру Понамарьову («Ветеран»). Приз «кращий суддя» отримав Олег Седнєв, «єдина жінка-футболіст» – Олена Дейнека.

 
17.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах