Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальні здобутки орієнтувальників Донеччини на Буковині

З 27 по 31 жовтня в місті Чернівці, у мальовничий місцевості поблизу «Аква-арени», відбувся чемпіонат України (бігом) та всеукраїнські змагання серед ветеранів «Буковинська осінь» зі спортивного орієнтування.
 
У цих заходах взяли участь 316 орієнтувальників зі всієї країни, в тому числі спортсмени 24 з Донецької області (з них семеро – ветерани). Наш регіон гідно представили орієнтувальники з міст Краматорськ, Лиман, Маріуполь, Дружківка,Бахмут.
 
Спортсменів у десяти вікових категоріях екзаменували три дистанції: коротка, довга та подовжена.
 
Дворазовим чемпіоном України в групі М-18 став Єгор Квасенко, учень обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, які залишились без пілкування батьків. Він переміг на довгій та подовженій дистанціях, а також став віцечемпіоном на короткій дистанції. Його тренером є Сергій Тарасенко.
 
У групі Ж-18 Олександра Жинкевич (ОДЮСШ для дітей-сиріт) стала віцечемпіонкою на подовженій дистанції та бронзовою призеркою на короткій та довгій дистанціях.
 
У групі М-12 Натан Жинкевич (ОДЮСШ для дітей-сиріт) став бронзовим призером на довгій дистанції.
 
Залікових балів до рейтингу Донецької області додали Катерина Рак (Ж-18) та Віолетта Овчаренко (Ж-16), представниці ОДЮСШ для дітей-сиріт, які протягом усіх трьох змагальних днів фінішували у вісімці кращих. 
 
Серед ветеранів у категорії Ж-55 відзначилась Наталія Лавриненко, голова СК «Лиман» і тренер-викладач ОДЮСШ для дітей-сиріт, яка стала бронзовою призеркою на короткій дистанції.
 
Участь спортсменів Донеччини у цих змаганнях стала можливою завдяки консолідованим зусиллям відокремленого підрозділу Федерації спортивного орієнтування України в Донецькій області та фінансовій підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишились без пілкування батьків.  
 
02.11.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах