Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


#OlympicLab для юних легкоатлетів Донецької області

26 жовтня регіональним олімпійським осередком Донеччини реалізовано напрямок спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді #OlympicLab «Чат з чемпіонами та навички лідерства», засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

Учні відділення легкої атлетики Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи в онлайн-режимі долучилися до зустрічі з Вікторією Калюжною – майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, багаторазовою чемпіонкою України, бронзовою призеркою чемпіонату Європи з бігу на 5000 м та Кубку Європи з бігу на 10000 метрів, переможницею та призеркою престижних міжнародних марафонів та півмарафонів, учасницею Ігор XXXII Олімпіади в Токіо.

Вікторія охоче поділилася з хлопцями і дівчатами своїми спогадами про перші спортивні кроки, досягнення на всеукраїнській арені та закордоном, а також із задоволенням відповіла на безліч цікавих запитань. Чемпіонка розповіла про дисципліну в спорті, мотивацію та емоції щодо виступів на міжнародних стартах. Аби досягти найвищих успіхів, провідна атлетка порадила дітям наполегливо тренуватися, постійно самовдосконалюватися та прямувати до втілення в життя всіх своїх цілей.

До заходу також долучилися: директор Школи вищої спортивної майстерності регіону, член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області Крістіна Русінова, тренер-викладач відділення легкої атлетики Обласної комплексної ДЮСШ Ольга Лук’янова. Модератором заходу виступила представниця регіонального олімпійського осередку Донеччини Каріна Ваноян.

Відзначимо, що проєкт НОК #OlympicLab має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

 

27.10.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах