Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці пройшли міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

16 березня в Костянтинівці в спортивно-концертному комплексі міського вищого професійного училища були проведені вже традиційні змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Організаторами заходу виступили міський спорткомітет (голова – Володимир Онофрійчук), Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Борис Каманов) та відділ у справах сім’ї та молоді (начальник – Світлана Ткаченко).

У змаганнях взяли участь команди у складі тата, мами і дитини 2004-2008 років народження (капітана команди).

В урочистому відкритті змагань взяв участь заступник міського голови Віктор Василенко, який побажав усім учасникам здоров’я, удачі та досягнення цілей.

З кожним роком активність спортивних сімей міста зростає – цього року учасниками традиційних змагань стали 9 сімей. Сім’ї П’яткіних, Голощапових, Рудь, Москаленко, Коваленко, Кіщік, Дирдіних, Чайка, Бельченкових змагалися в спортивних естафетах «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод», «Слалом», «Єралаш». Настрій створювали весела бадьора музика, спортивні кричалки-девізи, дзвінкий сміх дітей і підтримка вболівальників. Підтримку в проведенні змагань надали волонтери дитячих спортивних клубів «Юність» та «Кругозір», викладачі і майстри Костянтинівського вищого професійного училища.

Переможцем цього року стала родина П’яткіних, яка у квітні представлятиме Костянтинівку на обласному етапі змагань. Друге і третє місця зайняли сім’ї Голощапових і Рудь відповідно. Призери отримали медалі, дипломи, спортивний інвентар та солодкі призи. Решта учасників змагань були нагороджені дипломами та солодкими призами. Фінансову допомогу в нагородженні учасників змагань надав міський голова Сергій Давидов.

 
17.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах