Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Паралімпієць Єгор Дементьєв – срібний призер чемпіонату світу з велоспорту на треку

Єдиним представником України на світовій першості серед велосипедистів з ураженням опорно-рухового апарату, яких 20-23 жовтня зібрав трек у французькому місті Сен-Кантен-ан-Івлін, став спортсмен Донецької області Єгор Дементьєв.

Чотириразовий чемпіон Паралімпіади 2012 і 2016 років, триразовий призер Паралімпійських ігор-2020, Єгор додав до своїх численних міжнародних нагород «срібло» у індивідуальній гонці переслідування на дистанції 4 км, поступившись тільки французу Доріану Фулону.

Суперниками українця в класі C5 були 19 велосипедистів із 15 країн: Австралії, Австрії, Бельгії, Бразилії, Великобританії, Індії, Італії, Колумбії, Малайзії, Нідерландів, Німеччини, США, Угорщини, Узбекистану, Франції.

За підсумками дисципліни омніум на треку, що окрім велогонки на 4 км включає також гонки на 200 метрів, на 1 км з роздільним стартом і скретч (груповий старт), наш спортсмен посів 5 місце.

Заслужений майстер спорту України з велоспорту Єгор Дементьєв представляє на змаганнях місто Слов’янськ. Його наставником є батько, заслужений тренер України Віктор Дементьєв.

 

24.10.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах