Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна Донецької області посіла 4 місце в Суперлізі чемпіонату України з регбі-7

8 жовтня на стадіоні «Юність» міста Львів відбувся чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги, в якому взяли участь 6 команд.
 
На першому етапі команди були розподілені на дві групи по три команди в кожній. Збірна Донецької області-РК «Твердий знак» перемогла київський «Антарес» (17:12), поступилась львівському «Соколу» (14:27) і здобула право виступити у четвірці найкращих. У півфіналі регбісти Донеччини поступилися хмельницькому «Поділлю» (5:28), а в матчі за третє-четверте місця – львівському «Соколу» (5:26).
 
Підсумковий розподіл місць чемпіонату України 2022 року з регбі-7 серед чоловічих команд Cуперліги:
 
1 місце – Збірна Хмельницької області-«Поділля» (м. Хмельницький),
2 місце – Збірна Києва-«Політехнік»-Ірпінська ДЮСШ (м. Ірпінь),
3 місце – «Сокіл» (м. Львів),
4 місце – Збірна Донецької області-РК «Ъ»,
5 місце – Збірна Києва-«Ребелз» (м. Київ),
6 місце – Збірна Києва-«Антарес» (м Київ).
 
Вітаємо регбістів Донеччини с дебютним виступом в Суперлізі та виконанням нормативу «Кандидат у майстри спорту України з регбі»!
 
Додамо, що національні чемпіонати з регбі серед юнацьких і юніорських змагань, які були заплановані на жовтень, скасовано.
 
 
«Ми раділи довгоочікуваним всеукраїнським змаганням – першим чемпіонатам України з регбі-7 серед чоловіків і жінок, які проведено у цьому воєнному році, – йдеться в офіційній заяві на сайті Федерації регбі України. – Вони успішно проведені у місті Львів, яке гостинно і безпечно прийняло українських регбістів. Але 10 жовтня, після варварської ракетної атаки російської федерації на нашу країну, в результаті якої були вражені багато міст України, у тому числі й наш регбійний Львів, ми змушені прийняти важке, але необхідне рішення про припинення проведення всеукраїнських змагань з регбі у 2022 році. Заплановані на жовтень чемпіонати з регбі серед юнацьких та юніорських команд не відбудуться. Наше головне завдання – максимально убезпечити всіх українських регбістів. Прикро відмовлятися від зустрічі на регбійних полях, але головне – зберегти життя і здоров’я кожного спортсмена. А після нашої Перемоги ми знову зустрінемось на регбійних стадіонах і повернемось до улюбленої гри. Віримо в Перемогу! Слава Україні!» 
 
13.10.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах