Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медогляд для учнів коледжу імені Сергія Бубки проводять фахівці Донецького регіонального центру спортивної медицини

Прагнеш бути успішним – маєш бути здоровим. Цей принцип є визначальним з молодих років, і беззастережно йому слідують школярі та студенти Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки.

Аби досягати високих результатів у навчанні й на змаганнях, юні атлети коледжу проходять регулярні медичні обстеження. І навіть евакуація з міста Бахмут до Полтави – вимушена через війну, розв’язану російським агресором проти України – не порушила основи тренувального підготовчого процесу.

На три дні, з 6 по 8 жовтня, до учнів ДОСФКСП ім. С.Бубки завітали два лікарі та дві медичні сестри КНП «Донецький регіональний центр спортивної медицини» – цей заклад також продовжує виконувати свою діяльність, попри вимушену релокацію з Бахмута у смт Любешів Волинської області.

Медоглядом буде охоплено 150 хлопців і дівчат зі шкільного блоку та студентського набору Донецького обласного коледжу імені Сергія Бубки, які наразі перебувають на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Обстеження включає огляд спортивного лікаря, кардіолога й такі обстеження: електрокардіографія, спірографія, динамометрія, апаратний аналіз складу тіла, глюкометрія, антропометричні вимірювання. За їх результатами спортсменам будуть надані фахові рекомендації щодо харчування й тренувального режиму.

 
 
 
06.10.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах