Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболісти Бахмута і Сум на майданчику відзначили Європейський тиждень спорту

23 та 24 вересня у місті Суми волейболісти ВК «Бахмут-ШВСМ» зіграли контрольні матчі з ВК «Суми-ШВСМ». На ігровому майданчику команди зустрілись в рамках проведення Європейського тижня спорту в Україні. 
 
До участі у цьому заході, який триває з 23 по 30 вересня, долучилися й представники Шкіл вищої спортивної майстерності Донецької області та Сумської областей. Протягом двох днів у спортивному залі Української академії банківської справи НБУ точилась запекла боротьба.
 
23 вересня, у перший день змагань, матч завершився з незвичним результатом – 2:2, тому що у п’ятій, визначальній партії долю матчу вирішила повітряна тривога, через яку гру, дотримуючись заходів безпеки, змушені були зупинити. 
 
Наступний день виявився переможним для команди ВК «Бахмут-ШВСМ», яку тренує заслужений тренер України Микола Пасажін. З рахунком 3:1 представники Школи вищої спортивної майстерності та волейбольного клубу «Бахмут-ШВСМ» обіграли суперників, не залишивши їм жодного шансу на перемогу, і остаточно визначили переможця за підсумками двох матчів.
 
Нагадаємо, що ВК «Бахмут-ШВСМ» через російську збройну агресію тимчасово базується в місті Полтава і готується до старту регулярного чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої ліги сезону 2022/2023
років.
 
30.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах