Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку шукали таланти серед юних легкоатлетів

15 березня в Донецьку в манежі СДЮШОР № 1 на змаганнях «Шукаємо таланти» зібралося понад 300 юних прихильників легкої атлетики.

Дівчата та хлопчики змагалися в трьох вікових групах: 2001, 2002, 2003 року народження та молодше.

На підтримку майбутніх чемпіонів прийшли відомі спортсмени: Ірина Ліщинська, Наталя Мазурик, Володимир Зюськов, Ніна Зюськова, Вячеслав Кот.

Змагання відбувалися з бігу на 60, 150, 300, 600 метрів, 50 м з бар’єрами, стрибках у висоту, довжину, із жердиною та естафетному бігу 4х75 метрів.

Серед призерів змагань опинилися представники Донецька, Дебальцевого, Єнакієвого, Артемівська, Вугледару, Горлівки, Харцизьку, Докучаєвська, Маріуполю, Костянтинівки, Макіївки, Дзержинська. «Відкриттями» змагань стали зовсім юні Євгенія Паначишина з Краматорську (з бігу на 60 і 150 м), донеччанка Владислава Рослякова (у стрибках у довжину та з бігу на 50 м з бар’єрами), Євген Бібіков з Дебальцевого і Олександр Айко з Єнакієвого, які вибороли по декілька нагород. Покращили особисті досягнення Олександра Каркунова з Макіївки, Богдан Рябцев з Харцизька, Дмитро Пугач та Денис Козаков з Донецька, Олександр Четирбок з Єнакієвого та Богдан Масюк з Часів Яру.

Переможців та призерів змагань очікували фірмові грамоти, медалі та солодощі від федерації легкої атлетики області.

Проведення цього заходу стало підтвердженням того, що змагання повинні відбуватися не залежно від погодних умов та обставин.

З повним списком переможців особистої першості можна ознайомитися в прикріпленому документі.


Звіт про проведення чемпіонату області з легкої атлетики серед юнаків 2001, 2002, 2003 ріку народження «Шукаємо таланти»

 
16.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах