Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шанувальники скандинавської ходьби Донеччини відзначились на Кубку України

17 та 18 вересня у місті Київ відбувся Кубок України зі спортивного туризму – скандинавська ходьба (змагання ІІІ рангу, другого класу «Пересічена місцевість» – 5 км). 
 
Участь у змаганнях взяли 58 спортсменів віком від 18 років і старші – представників 18 спортивних клубів з 20 міст нашої країни. 
 
Донецьку область представили чотири члени клубу «СкандіБар» громадської організації «Фонд розвитку громади» міста Краматорськ – спортсмени Максим та Світлана Олійник, Олена Костенко і тренер Алла Омельченко, які на сьогодні мешкають і продовжують тренування у місті Бар (Вінницька область), а також спортсмени Клубу оздоровчої скандинавської ходьби міста Костянтинівка «Крок за кроком» – Тетяна Решетник і Тетяна Муравей.
 
За підсумками змагань досягненнями Донеччини стали дві нагороди: 1 місце завоював Максим Олійник (Ч 18+), 3 місце – Світлана Олійник (Ж 30+). Шосте місце посіла Олена Костенко (Ж 40+), а Алла Омельченко, Тетяна Решетник та Тетяна Муравей стали учасниками змагань у категорії Ж 60+. 
 
Незважаючи на несприятливі погодні умови, змагання залишили у спортсменів позитивні враження, безцінний досвід та задоволення від результатів змагань та приємних зустрічей з колегами і друзями по спорту з усієї країни. І, звісно ж, переможці здобули Кубки та пам’ятні призи, а кожен учасник – медаль фінішера.
 
Додамо, що в той же час у місті Бремен (Німеччина) група скандинавської ходьби «Школи здорової спини і йоги» Олени Новік долучилася до благодійного заходу «Auf zur venus» на підтримку людей, хворих на рак. «Це робить нас ще більш відкритими світу, ще більш чутними до болю, страждань інших людей», – вважають ініціатори участі у благодійному заході.
 
21.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах