Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Плавець із Маріуполя Олександр Комаров – дворазовий переможець відкритих змагань у Австрії

Попри війну, що російський агресор розв’язав на території суверенної України, та спричинену обстрілами й бомбардуваннями необхідність покинути власні домівки, спортсмени Донецької області продовжують гідно представляти рідний регіон та державу на міжнародній арені.

17 вересня в місті Санкт-Файт-ан-дер-Глан федеральної землі Каринтія (Австрія) на відкритому чемпіонаті з плавання відзначився нагородами вихованець Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, заслужений майстер спорту України Олександр Комаров із міста Маріуполь.

На змаганнях серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Олександр здобув два «золота» – у плаванні вільним стилем на дистанціях 50 м і 100 м, з результатами 32.69 секунд та 1 хвилина 11.86 секунд відповідно.

Зауважимо, що Комаров є володарем медалей чемпіонатів світу та Європи, переможцем і бронзовим призером Паралімпійських ігор 2016 року, учасником Паралімпійських ігор 2012 та 2020 років. Його наставник – заслужений тренер України з плавання Василь Лисенко.

21.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах