Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Роман Губрій отримав «золото» на змаганнях з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа-2022»

З 16 по 19 вересня в іспанській Севільї відбувся міжнародний турнір з бодібілдингу «Arnold Classic Europe 2022», що загалом зібрав 800 учасників із 15 країн.

Від Донецької області в складі збірної України на змаганнях виступили два спортсмени під керівництвом заслуженого тренера Віталія Талавери: представник Мирнограду Роман Губрій та представниця Маріуполя Дар’я Одностеблець.

Роман приніс до української скарбнички першу нагороду – і відразу золоту, у чоловічій категорії класик фізик до 175 см. Маючи суддівську оцінку 15 балів, він обійшов суперників із Італії, Мексики та Франції.

Дар’я Одностеблець на дебютному для себе міжнародному турнірі посіла 7 місце в категорії бікіні до 166 см серед 12 учасниць, які представляли Україну, Ірландію, Німеччину, Румунію, Італію, Норвегію, Кіпр, Фінляндію та Францію.

Усього за підсумками «Арнольд Класик Європа-2022» команда України виборола 47 нагород: 42 медалі серед аматорів (21 золоту, 11 срібних, 10 бронзових) і 5 медалей у змаганнях професіоналів Elite Pro (2 золоті, 2 срібні та 1 бронзову). За можливість готуватися до турнірів та представляти рідну державу на міжнародному рівні бодібілдери дякують, у першу чергу, Збройним Силам України, які героїчно боронять українську свободу і незалежність.

 

20.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах