Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області виграла спортивні змагання «Схід і Захід разом» на Львівщині

13-15 вересня в селі Сприня Самбірського району Львівської області відбулися змагання «Схід і Захід разом» під егідою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» серед юнаків і дівчат 2007 року народження та молодше.

Традиційно учасниками заходу із символічною назвою стали представники східного й західного регіонів України – Донецької, Луганської, Івано-Франківської та Львівської областей. Діти визначали кращих у трьох видах спорту: волейболі, міні-футболі та настільному тенісі.

За підсумками цікавої та запеклої боротьби на спортивних майданчиках, яка водночас супроводжувалась поважливим ставленням суперників один до одного й теплим дружнім спілкуванням, у загальному заліку першою стала команда Донеччини, другою – Івано-Франківщина, третьою – Луганщина.

Збірна Донецької області, яка налічувала 14 дітей із Бахмутської, Курахівської, Олександрівської, Покровської й Торецької громад, здобула перемоги у міні-футбольному та волейбольному турнірах, а також посіла друге місце в настільному тенісі.

Найспортивніших хлопців і дівчат нагородили кубками, дипломами і медалями від організаторів, які побажали дітлахам цілеспрямовано йти до реалізації всіх планів та досягати нових успіхів.

 
 
 
 
 
16.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах