Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тренер з боксу із Маріуполя Андрій Музика провів у Теплодарі Олімпійський урок

Попри війну, що російський агресор розв’язав проти України, та необхідність переміщення з рідної Донецької області до більш безпечних регіонів, наші атлети і тренери продовжують тримати спортивний стрій.

Тренер-викладач Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Андрій Музика, який був вимушений покинути Маріуполь, наразі продовжує проводити заняття з вихованцями – і в режимі онлайн, і офлайн у місті Теплодар, що на Одещині. На базі місцевої ДЮСШ наставник виховує підростаюче покоління – як дітей-переселенців з Донеччини, так і тамтешніх хлопців та дівчат.

У рамках Олімпійського тижня, який триває в Україні щороку у вересні, Андрій Музика провів Олімпійський урок. Він познайомив юнаків з олімпійськими цінностями миру, солідарності, поваги і єдності, розповів про здобутки українського спорту та, зокрема, про видатних боксерів нашої держави.

Андрій Музика, окрім звичних тренувань з боксу, організував для початківців цікаві рухливі ігри в ринзі у «п’ятнашки», а також змагання з шахів.

Продовжуємо виховувати здорову націю і допомагаємо наближати світле мирне майбутнє для Донеччини та України!

 
 
15.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах