Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні боксери Донецької області успішно виступили на турнірі в Чернівцях

З 9 по 11 вересня в місті Чернівці відбувся всеукраїнський турнір з боксу, присвячений 31-й річниці Незалежності України, Дню фізичної культури і спорту, пам’яті чернівецьких тренерів Федіра Гавряніна, Володимира Кузьміновича, Олександра Літвінова та загиблих бійців Збройних Сил України.

На рингу звання сильнішого виборювали 195 боксерів, які представляли 38 команд різних регіонів України. У складі збірної Донеччини успішно виступили вихованці відділень Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу в містах Гірник, Добропілля, Маріуполь і Покровськ, а також вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове Ілля Старик.

За підсумками змагань чемпіонами у своїх вагових категоріях стали: 50 кг – Ілля Старик із Селидового (тренер Олександр Шостак), 52 кг – Максим Сотниченко з Покровська (тренер Батіралі Карімов), 64 кг – Єгор Артьомов з Добропілля (тренер Андрій Бичков).

Срібну медаль у ваговій категорії 48 кг виборов Данило Портянський (тренер Андрій Бичков).

«Бронзу» турніру отримали: вихованці тренера Андрія Бичкова з Добропілля Максим Жук (54 кг), Данило Артьомов (у ваговій категорії 69 кг) і Всеволод Симонов (80 кг), вихованець тренера Олександра Каюмова з Гірника Станіслав Гуков (54 кг) та вихованець тренера Сухебатора Жигжжавина з Маріуполя Давид Жигжжавин (52 кг).

 
 
14.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах