Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавці Донеччини позмагалися в турнірі до Дня фізичної культури і спорту України

10 вересня в місті Кам’янське Дніпропетровської області в басейні «МіКомп» відбулися змагання з плавання, присвячені Дню фізичної культури і спорту України.

Участь у заході взяли вихованці двох ДЮСШ Донеччини: Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з плавання та синхронного плавання Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» і Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю. Спортсмени представляли міста Краматорськ, Маріуполь, Миколаївка, Слов’янськ, Соледар, а також Дніпро.

За підсумками турніру кращими плавцями визначені: Максим Грицько (ДОДЮСШОІ), Вероніка Коржова (ДОДЮСШОІ), Данило Старостін (ОДЮСШ з плавання та синхронного плавання) і Тимур Бурвай (ОДЮСШ з плавання та синхронного плавання).

Переможців заохотили грамотами, медалями, призами й солодощами від організаторів – управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, ОДЮСШ з плавання та синхронного плавання ДОО ФСТ «Україна», Донецької обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю.

Особливим моментом урочистої частини стало вручення посвідчення «Заслужений майстер спорту України з плавання» Андрію Трусову, переможцю й призеру Паралімпійських ігор у Токіо-2020, та посвідчення «Майстер спорту України» Ігорю Німченку.

Церемонію нагородження провели: заслужені тренери України, заслужені працівники фізичної культури і спорту України, тренери паралімпійської збірної команди України Андрій та Світлана Казначеєви; Герой України, заслужений майстер спорту України, багаторазовий переможець і призер Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи Віктор Смирнов; директор ОДЮСШ з плавання та синхронного плавання ДОО ФСТ «Україна», президент відокремленого підрозділу Федерації плавання України в Донецькій області Володимир Мізін; директор комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю» Юрій Оніщенко.

 

14.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах