Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Для дітей зі Сходу та Заходу України провели Олімпійський урок у Береговому

10 вересня, у День фізичної культури і спорту України, в місті Берегове Закарпатської області відбулося свято в рамках традиційного спортивно-виховного заходу «Всеукраїнський олімпійський урок», що проходить у нашій державі з 2005 року за ініціативи Національного олімпійського комітету України і за підтримки Міністерства молоді та спорту й Міністерства освіти і науки України.

Учбово-спортивна база «Закарпаття» Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» у цей день зібрала юних спортсменів Берегового, а також дітей-переселенців до цього міста із регіонів, що постраждали від російської збройної агресії. Захід розпочався з виконання гімну України, після чого всі вшанували пам’ять воїнів-Героїв, загиблих у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Присутнім на заході зачитали привітання від президента НОК України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки, розповіли про сутність Олімпійського уроку. Хлопців та дівчат у прагненні до пізнання ідей олімпізму й до нових перемог підтримали: начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Марина Будовій, голова Донецької територіальної організації ВФСТ «Колос», член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області Іван Костянецький, голова Відокремленого підрозділу ГО «ВФСТ «Колос» у Закарпатській області Василь Хмельницький, голова ГО «Луганська територіальна організація ВФСТ «Колос» Анатолій Бєлік.

Почесні гості привітали дітей зі святом та побажали наполегливо йти до реалізації своїх цілей, досягати успіхів у спорті та навчанні. Особливістю урочистої церемонії стало нагородження талановитої молоді міста Берегове – подарунки від НОК України отримали по три найкращих спортсмена з 10 загальноосвітніх шкіл.

Звичну для олімпійських активностей руханку із юними атлетами провели тренер з волейболу Владислав Будовій та вчитель фізичної культури Катерина Костянецька, які тимчасово переїхали з Донецької області до Закарпаття. 

На святі дітей зі Сходу та Заходу України об’єднали спортивні локації з 5 видів. У рамках відкритих тренувань свою майстерність продемонстрували боксери та борці греко-римського стилю. Позмагалися на спортивному майданчику дівчата у волейболі та змішані команди у футболі й баскетболі 3x3 (по 4 збірні), кращих із яких нагородили кубками і медалями.

Кожен учасник Олімпійського уроку отримав подарунок від НОК України на згадку, а також зарядився гарним настроєм й позитивними емоціями від рухливої частини заходу і дружнього спілкування.

12.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах