Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту України!

Шановні спортсмени, тренери, фахівці та ветерани сфери спорту, усі прихильники здорового способу життя!

Прийміть сердечні вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Це свято – особливе, адже воно згуртовує всіх нас навколо загальнонаціональної мети щодо виховання здорових та сильних українців, міцної духом і тілом молоді. У складні часи, які сьогодні переживає Україна, спорт має й виняткове значення як джерело позитивного настрою та оптимізму.

Наші серця сповнюються гордістю за неймовірну волю до перемоги наших спортсменів і тренерів, які найвищими досягненнями показують приклад самовідданості справі, стійкості до будь-яких випробувань, виступають яскравим взірцем для атлетів-початківців.

Упевнені, що лише злагоджена щоденна праця всіх працівників сфери фізичної культури і спорту нашої держави сприятиме й надалі зміцненню іміджу України у світовому співтоваристві, примножуватиме її славні багаторічні традиції. Але головне, що це нам по силах – адже ми, українці, згуртовані сьогодні, як ніколи!

Щиро бажаємо всім невичерпного фізичного гарту, енергії й наснаги задля здійснення всіх планів та задумів! Нехай ваше життя сповнюється любов’ю рідних людей, щирим взаєморозумінням і надійною підтримкою однодумців, які крокують поруч до нових перемог на славу України!

 

З найтеплішими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

10.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах