Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Do like olympians» крокує по донецьких школах

13 березня в донецький навчально-виховний комплекс № 244 в рамках проекту «Do like olympians» завітали провідні спортсменки міста.

Для учнів 3-го класу десятихвилинну зарядку провели майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця Олімпійських ігор в Пекіні та Лондоні Юлія Кревсун та майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонка Європи, фіналістка Олімпійських ігор у Лондоні Аліна Логвіненко.

Родзинкою заходу стало те, що саме в зазначеному класі навчається син Юлії Кревсун, який також активно займається спортом. Данило Кревсун є провідним гравцем дитячої футбольної команди «Шахтар» і саме він задав мамі питання, відповісти на яке Юлії допоміг весь клас. «Навіщо займатися спортом?» – запитав Данило, на що клас відповів: «Щоб бути здоровим, щоб бути сильним, щоб вміти грати, щоб більше спілкуватися зі своїми друзями та заводити нових друзів».

Зазначимо, що не тільки Данило, а й цілий ряд учнів класу у свої 9 років вже можуть похвалитися досягненнями в різних видах спорту – футболі, спортивній і художній гімнастиці, велоспорті та легкій атлетиці.

Кожен з дітей мав змогу запитати у спортсменок про те, що їх турбує найбільш: «Чи підтримували вас батьки під час занять у спортивній секції?», «Хто для вас є тренер?», «Ким ви працюєте зараз?», «Чи робити ви зарядку щоранку?», «Скільки у вас медалей?» тощо.

Також в рамках проекту «Олімпійський куточок» та «Олімпійська книга», ініційованого Національним олімпійським комітетом України, навчально-виховний комплекс № 244 отримав спортивний інвентар та комплект літератури на олімпійську тематику.

Кожен учасник уроку одержав книгу «Ігри, що підкорили світ» з автографом від Юлії Кревсун та Аліни Логвіненко та сувеніри від НОК України.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України
 
14.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах