Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку визначилися чемпіони міста зі спортивної гімнастики

У Донецьку відбувся чемпіонат міста зі спортивної гімнастики серед дівчат і чоловіків.

Змагання серед чоловіків приймав палац спорту «Шахтар», а дівчата змагалися в спортивному залі палацу спорту «Динамо».

За перемогу в чоловічому турнірі боролися 49 гімнастів-донеччан. Спортсмени демонстрували свої здібності в шести вправах.

Кращий результат на чемпіонаті міста продемонстрував Богдан Шурхай, який святкував успіх у трьох вправах. Богдан став першим у вільних вправах, у вправі на кільцях, а також у вправі на перекладині. Ярослав Іванов виграв змагання в опорному стрибку. Антону Діденку не було рівних у вправі на брусах і махових елементах на коні.

Також, за підсумками змагань визначено переможців чемпіонату міста в багатоборстві за програмою серед майстрів спорту України, кандидатів у майстри спорту України та розрядників. Чергову перемогу здобув Богдан Шурхай, який став кращим серед майстрів спорту України. Серед кандидатів у майстри спорту України звання чемпіона виграв Савелій Мосін. Єгор Антошин став чемпіоном міста серед гімнастів I розряду. Чемпіони міста серед спортсменів III розряду визначені у двох категоріях, старшої та молодшої. Переможцем старшої категорії став Микола Манохін, а молодшої – Микита Рожков.

У чемпіонаті міста серед дівчат взяло участь 25 гімнасток, що представляють КДЮСШ «Динамо». Дівчата вели боротьбу за перемогу в чотирьох вправах. Також були визначені чемпіонки серед майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту України.

Краще за всіх на змаганнях виступила Аліса Задворна, яка перемогла у вправі на брусах і показала кращий результат на колоді. У опорному стрибку чемпіонкою міста стала Аліна Титаренко, а Анастасія Сибийченкова перемогла у вільних вправах.

Аліна Титаренко також виграла чемпіонський титул у багатоборстві за програмою серед кандидатів у майстри спорту України, а Галина Селезньова стала чемпіонкою в змаганні багатоборців за програмою серед майстрів спорту України.

Усі призери чемпіонату міста нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
14.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах