Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську пройшов перший зональний етап «Олімпійського лелеченя»

12 березня в Красноармійську в приміщенні навчально-виховного комплексу пройшов перший зональний етап змагань серед дітей 5-6 класів «Олімпійське лелеченя». Переможець цього етапу отримував право участі в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу.

Красноармійськ уже втретє гостинно прийняв змагання. Цього разу їх учасниками стали 6 команд з Новогродівки, Селидового, Димитрова, Красноармійська, Великоновосілківського та Красноармійського районів.

Найбільш цікавою презентацією судді визначили виступ команди «Надія» Красноармійського навчально-виховного комплексу. Вони продемонстрували вправне володіння спортивним інвентарем, яскраво розповіли про своє місто та навчальний заклад і цим самим заробили 87 балів.

У палкій боротьбі між командами «Друге дихання», «Вікторія» та «Надія» у естафетах «Стрибки з м’ячем», «Біг, обертаючи скакалку вперед», «Ведення баскетбольного м’яча» та «Біг з розкладанням предметів» найшвидший час показали представники Великоновосілківського району. Вони менше за всіх порушували правила в цьому виді спортивних змагань, через що і здобули перемогу.

Найбільш «начитаними» виявились учні Красноармійського навчально-виховного комплексу, які у вікторині на знання олімпійської тематики вірно відповіли на 12 із 17-ти запитань.

Таким чином, за підсумками всіх пройдених випробувань впевнену перемогу здобула команда «Надія» Красноармійського навчально-виховного комплексу. Це дає їй перепустку у фінал обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя», який відбудеться в Донецьку 4 квітня.

Друге місце за результатами змагань посіли школярі Великоновосілківського району, а третє – Селидового.

Усі учасники змагань отримали цінні подарунки та солодкі призи, а призери нагороджені грамотами та медалями.

Відзначимо, що команда Красноармійського навчально-виховного комплексу вже не перший рік захищає честь міста в зазначених змаганнях. У 2013 році красноармійці здобули перемогу в обласному етапі та стали другими на Всеукраїнських змаганнях «Олімпійського лелеченя».

 

За інформацією Донецького обласного відділення НОК України та комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради

 
13.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах