Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці відбулися обласні змагання з футзалу серед дітей-інвалідів

З 12 по 13 березня в Горлівці на базі стадіону «Рассвет» дитячо-юнацької спортивної школи № 2 в програмі Спартакіади Донецької області «Повір в себе» пройшли обласні змагання з футзалу серед спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

У змаганнях взяли участь команди Маріуполя (загальноосвітня школа-інтернат № 21), Донецька (школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 19, школа-інтернат І-ІІ ступенів № 20), Миколаївки (спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 7) та Горлівки (спеціальні загальноосвітні школи-інтернати № 24 і № 25). Усього – 48 дітей-інвалідів з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку.

Змагання проводились у командній першості по круговій системі. Переможці визначилися по найбільшій сумі набраних очок. Команди змагалися за традиційний приз – кубок переможця, але в цей раз були нагороджені ще й спеціальними кубками від постійного спонсора Петра Вегери.

Переможцем змагань стала горлівська загальноосвітня школа-інтернат № 24 (директор – Тетяна Троян). Друге місце посіли спортсмени донецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів № 20, а третє – представники донецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 19.

Безпосереднім організатором змагань виступила Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів.

Змагання проводилися з метою виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», які відбудуться в Національному центрі паралімпійської та дефлімпійської підготовки і реабілітації інвалідів.

 
13.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах