Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні важкоатлети Донеччини – призери чемпіонату Європи в Польщі

На європейській першості з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 та до 17 років, місцем проведення якого з 10 по 17 серпня став польський Рашин, передмістя Варшави, спортсмени Донецької області в складі збірної України здобули низку нагород.

Другий рік поспіль звання віцечемпіона Європи серед юнаків до 15 років виборов Владислав Голованов, учень Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, вихованець Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики (Білозерське/Бахмут). У ваговій категорії понад 102 кг він став срібним призером у кожній з вправ – ривку (результат 110 кг) і поштовху (147 кг), а також у сумі двоборства (257 кг).

У віковій групі до 17 років на п’єдестал пошани піднялися два вихованці відділення Обласної СДЮСШОР з важкої атлетики в місті Білозерське. За підсумками змагань у ваговій категорії до 96 кг Андрій Боровський здобув мале «срібло» у вправі ривок з результатом 130 кг (загальна сума двоборства 278 кг дозволила йому посісти 5 місце). У категорії до 81 кг Гліб Березін, уродженець Авдіївки, став бронзовим призером у поштовху з результатом 148 кг (за сумою двоборства, маючи 266 кг, він опинився на 4 сходинці).

Успіх важкоатлетів Донеччини є результатом плідної спільної праці спортсменів та тренерів Володимира Жоги, Ігоря Обухова, Дениса Задрановського.

 
 
 
 
17.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах