Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Долучаймося до патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»!

П’ятий патріотичний забіг, приурочений до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, проходитиме онлайн. Усі зареєстровані учасники зможуть пробігти обрану дистанцію у період з 24 серпня до 25 вересня 2022 року.

Уперше захід проходитиме не тільки в Україні, а й за кордоном. У пам’ять про українських Героїв будуть бігти у США, Польщі, Литві, Німеччині, Угорщині, Швеції, Сінгапурі та інших країнах. Усі учасники можуть безкоштовно зареєструватись у формі за посиланням: https://cutt.ly/bZNhYtw, заявки приймаються до 19 вересня.

Учаснику необхідно:

- визначити дистанцію – 2, 5 або 10 км;

- обрати ім’я Героя, у пам’ять про якого будете бігти;

- отримати на електронну пошту та роздрукувати свій номер;

- пробігти обрану дистанцію в період з 24 серпня по 25 вересня.

Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» започаткований у 2018 році. Проводиться за підтримки Міністерства у справах ветеранів України, співорганізаторами є громадське об’єднання «Славетні епохи України», центральні органи виконавчої влади (у тому числі Міністерство молоді та спорту України), обласні державні адміністрації, міські адміністрації, адміністрації об’єднаних територіальних громад, представники інститутів громадянського суспільства, регіональні та місцеві організаційні комітети, представництва України за кордоном.

Захід є можливістю подякувати та підтримати близьких наших Героїв, має за мету об’єднання ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молоді та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.

 
15.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах