Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чотири важкоатлети Донеччини виступлять на чемпіонаті Європи в Польщі

Склад збірної України на європейській першості з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 та до 17 років, що з 10 по 18 серпня проходить у польському Рашині, передмісті Варшави, налічує 31 спортсмена, серед яких четверо представляють Донецьку область.

12 серпня у ваговій категорії до 55 кг вікової групи до 15 років виступить Вероніка Гончарова (Білозерське/Бахмут), учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та вихованка Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики, яка через російську збройну агресію проти України тимчасово мешкає та тренується у Відні (Австрія).

15 серпня у в/к до 81 кг вікової групи до 17 років на поміст вийде Гліб Березін (Білозерське/Авдіївка, ОСДЮСШОР), який тимчасово мешкає та тренується на базі ДОСФКСП ім. С. Бубки у Полтаві.

16 серпня у в/к до 96 кг вікової групи до 17 років за призове місце боротиметься Андрій Боровський (Білозерське, ОСДЮСШОР), який також тимчасово мешкає та тренується на базі ДОСФКСП ім. С. Бубки у Полтаві.

16 серпня в категорії понад 102 кг вікової групи до 15 років змагатиметься срібний призер минулорічного чемпіонату Європи Владислав Голованов (Білозерське/Бахмут, ДОСФКСП ім. С. Бубки, ОСДЮСШОР), який тимчасово мешкає та тренується в Жешуві (Польща).

Трансляція змагань – за посиланнями: facebook.com/PZPCPL, youtube.com/user/PZPCPL.

11.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах