Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футбольна збірна Донецької області виступила на Кубку Регіонів УАФ-2022

3 серпня в Україні стартував Кубок регіонів УАФ 2022 року – турнір, учасниками якого є футболісти, що ніколи в житті не мали професійного контракту.

Новий сезон зібрав 10 команд, серед яких сформували пари за територіальним принципом. Збірній Донецькій області випало зіграти з представниками Полтавщини у Полтаві.

Задля підтримки футболістів Донеччини на матч приїхали начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, віцепрезидент громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області» Олег Зубарев, директор Донецького обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Сама зустріч вийшла напрочуд драматичною. На 9-й та 18-й хвилинах команда Донеччини не за правилами зустріла суперників у власному карному майданчику – полтавчани реалізували два пенальті та здобули комфортну перевагу в рахунку. Автором забитих м’ячів став Артем Грінь. Більше того, ім’я цього гравця потрапило в протокол і в другому таймі – його автогол додав збірній Донецької області впевненості в атакувальних діях. Наші футболісти відчайдушно намагалися знайти «ключі» до воріт опонентів, аби як мінімум перевести хід матчу в додатковий час, але, на жаль, цього їм не вдалося. У підсумку – 2:1, далі в Кубку Регіонів УАФ-2022 йде команда Полтавської області.

Відзначимо, що половина сьогоднішнього складу збірної Донеччини є військовослужбовцями та зі зброєю в руках мужньо захищає Україну від російського агресора, тож побажаємо нашим воїнам яскравих перемог на полі бою!

 
 
 
03.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах