Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сумоїсти Донецької області долучилися до фестивалю «Sport Family Fest» в Києві

29 липня у місті Київ відбувся спортивний фестиваль «Sport Family Fest», організований Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту, Деснянської районної державної адміністрації у співпраці та за сприянням Деснянського районного центру фізичного здоров’я населення Спорт для всіх» в місті Київ, благодійних фондів «Єдність ЮА», «Патріот ЮА».
 
Мета заходу – організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян та умов для занять фізичною культурою та спортом, а також демонстрація різноманітних видів фізичної активності.
 
До участі у фестивалі організатори залучили понад 1000 досвідчених спортсменів та представили наступні локації: стронгмен, дитяча легка атлетика від громадської організації «За наше майбутнє», зона естафет, баскетбол, гирьовий спорт, флорбол, бадмінтон, сквош, шахи, дитячий фітнес, а також локацію «Активні парки» у рамках програми Президента України «Здорова Україна». 
 
На окремих татамі проходили майстер-класи та тренування від провідних спортсменів з таких видів спорту як сумо, самбо, черлідинг, бокс, греплінг, дзюдо, тхеквондо тощо.
 
Спортсмени Донецької області з Бахмутської і Слов’янської громад провели майстер-клас і показове тренування. Свою майстерність продемонстрували провідні сумоїсти нашого регіону: Олександр Козирєв, Єлизавета Моренко, Віталій Жданов, Михайло Культенко, Олександр Осипян, Ольга Митник.
 
03.08.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах