Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Радіоспортсмени з Лиману здобули 6 медалей чемпіонату Європи в Словаччині

З 21 по 24 липня в словацькому місті Мартін відбувся чемпіонат Європи зі спортивного радіоорієнтування, що зібрав 140 учасників із 8 країн: Болгарії, Литви, Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, України, Чехії.

Донецьку область у складі української збірної на змаганнях представили чотири спортсмени з міста Лиман, здобувши до національної скарбнички 6 нагород: по три срібні та бронзові.

Олексій Іванько у віковій категорії M21 виборов «срібло» на класичній дистанції на діапазоні 144 МГц та в дисципліні «foxoring», а також «бронзу» на класичній дистанції на діапазоні 3,5 МГц та у виді «спринт».

Анастасія Сорока серед дівчат до 14 років посіла 2 місце на класичній дистанції на діапазоні 3,5 МГц.

Надія Сорока у віковій категорії D35 була третьою на класичній дистанції на діапазоні 144 МГц.

Ще один спортсмен Донеччини Олексій Рева цього разу завершив виступ без медалі – його кращим результатом у категорії M21 стало 6 місце.

Відзначимо, що участь у змаганнях з радіоспорту вимагає фізичної, технічної й тактичної підготовки. Спортсмени за допомогою мапи місцевості, компаса і спеціального приймача-пеленгатора з антеною направленої дії мають знайти радіопередавачі – «лисиці», що працюють на радіолюбительських діапазонах і розташовані в лісовій місцевості. Мета змагань – знайти задане число «лисиць» за певний проміжок часу.

 
  
 
 
27.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах