Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Європейському юнацькому олімпійському фестивалі Донеччину представлять 4 спортсменки

З 24 по 30 липня в словацькому місті Банська Бистриця відбудеться ХVІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль – один із наймасовіших мультиспортивних заходів 2022 року, що збере учасників віком від 14 до 18 років із 48 країн.

Команда України налічує 46 атлетів, які боротимуться за нагороди у 6-ти з 10-ти заявлених видів спорту: бадмінтоні, велоспорті, дзюдо, легкій атлетиці, плаванні та спортивній гімнастиці. Донецьку область у складі національної збірної представлять 4 спортсменки.

У легкій атлетиці в дисципліні біг на 800 метрів якнайкраще намагатиметься проявити себе Дар’я Дубенець із Дружківки, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та атлетка Школи вищої спортивної майстерності Донеччини. У секторі зі штовхання ядра змагатиметься Марія Стрєлець, вихованка ДЮСШ міста Костянтинівка, учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, спортсменка ШВСМ регіону.

У спортивній гімнастиці в програмі багатоборства продемонструють свої здібності Поліна Дяченко та Анастасія Зубкова з Краматорська, які наразі є ученицями Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного.

Повний розклад змагань доступний за посиланням: eyof2022.com/program. Трансляція змагань – на сайті eoctv.org/live.

Вболіваймо за юних олімпійців України разом!

 
24.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах