Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Атлети Донеччини долучилися до фізкультурно-оздоровчого заходу «Спорт для всіх» у Києві

16 липня на території Урбан-парку в місті Київ відбувся фізкультурно-оздоровчий захід, організований Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України у співпраці й за сприяння Благодійних фондів «Єдність ЮА», «Патріот ЮА», ГО «За наше майбутнє».

Основна мета – забезпечення оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян та умов для занять фізичною культурою та спортом, а також демонстрація різноманітних видів фізичної активності.

На окремому татамі майстер-класи і тренування провели спортсмени Донецької області з Бахмутської і Слов’янської громад, які через російську збройну агресію вимушені були покинути рідні домівки. Свою майстерність продемонстрували провідні сумоїсти нашого регіону Олександр Козирєв, Ольга Митник, Єлизавета Моренко, Віталій Жданов і самбіст Михайло Культенко.

Також від Донеччини до ініціативи долучився заслужений майстер спорту України зі стронгмену з Маріуполя Олександр Лашин.

Окрім вищеназваних, на заході з охопленням понад 300 досвідчених спортсменів були представлені такі локації: сквош, середньовічний бій, гирьовий спорт, дитяча легка атлетика, бадмінтон, настільний теніс, а також окрема локація «Активні парки» у рамках програми Президента України «Здорова Україна». Проведено показові виступи з чирлідингу та чирспорту, ММА, тайського боксу.

 
 
 
 
21.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах