Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тренер з боксу із Маріуполя Геннадій Горбачов продовжує плекати сильну українську молодь

Через війну, що російський агресор розв’язав проти України, багато спортсменів та тренерів вимушені були покинути свої домівки. Натерпівшись лиха від обстрілів і бомбардувань ворожих військ, життя наново сьогодні вибудовують представники низки міст Донеччини.

До 24 лютого 2022 року тренер-викладач Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Геннадій Горбачов займався улюбленою справою в мирному й квітучому Маріуполі, виховуючи юне покоління сильним та цілеспрямованим. Але російські загарбники вирішили «звільнити» тренера і дітей від їх спортзалу, зруйнувавши його фактично вщент.

У біді руку допомоги протягнула спортивна спільнота заходу України – Геннадій Горбачов отримав можливість відновити навчально-тренувальний процес з боксу в Ужгороді на Закарпатті. Діти, у тому числі переселенці з Маріуполя та інших міст України, відвідують заняття залюбки. Нещодавно вони провели і спільне тренування з вихованцями секції боксу Рахова.

Попри тяжкі для рідної держави часи, атлети Донеччини продовжують демонструвати неабияку наполегливість, таким чином доводячи, що Україна – незламна, та її славні спортивні здобутки будуть тільки примножуватися!

 

21.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах