Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


90-річчю утворення Донецької області присвятили турніри з баскетболу і волейболу за участю переселенців

2 липня спортивні змагання з нагоди відзначення 90-річчя утворення Донецької області провели в місті Берегове.

У баскетбольному та волейбольному турнірах взяли участь збірні дітей переселенців, які через російську збройну агресію проти України вимушені були покинути свої домівки і нині знайшли прихисток на Закарпатті.

Суперниками спортсменів із міст Мар’їнка, Краматорськ, Курахове, Мирноград, Слов’янськ, Торецьк Донецької області виступили команди з Берегівського та Ужгородського районів Закарпатської області.

За підсумками змагань з баскетболу 3x3 переможцем стала команда СК «Колос» (Берегове), другою – команда переселенців, третьою – команда ветеранів.

Волейбольний турнір завершився тріумфом вихованців волейбольного клубу села Невицьке Ужгородського району та Закарпатської ОДЮСШ, які посіли перше та друге місця, а третьою виявилася збірна переселенців з Донеччини.

Кращі команди отримали кубки та медалі від Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». На нагородженні дітей привітали керівники осередків ВФСТ «Колос» Донецької й Закарпатської областей Іван Костянецький та Василь Хмельницький і керівник підприємства об'єднання громадян експлуатаційно-виробничого підприємства «Учбово-спортивна база «Закарпаття» ВФСТ «Колос» Максим Пуздимір.

 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням).

 

04.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах