Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До відзначення 90-річчя Донецької області долучилися учні коледжу імені Сергія Бубки

2 липня в заходах, присвячених 90-річчю з дня утворення Донецької області, взяли участь учні Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, який сьогодні через російську збройну агресію проти України тимчасово базується в місті Полтава.

Продовження навчального і тренувального процесів, спрямованих на підготовку атлетів високого класу Донеччини та кваліфікованих кадрів у сфері фізичної культури та спорту, стало можливим завдяки укладенню угоди про співпрацю між коледжем і Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка.

Спортсменів, тренерів, викладачів і фахівців ДОСФКСП ім. С. Бубки з 90-річчям Донецької області привітали почесні гості: начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки Ігор Анушкевич та директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», випускник коледжу ім. С.Бубки Сергій Головченко.

«2 липня Донецька область відзначає свій 90-річний ювілей. На жаль, через війну ми не маємо можливості зробити свято на своїй рідній землі. Сьогодні щиру вдячність висловлюємо Полтавщині, яка гостинно прийняла учнів коледжу імені нашого прославленого земляка Сергія Бубки – олімпійського чемпіона та 35-разового рекордсмена світу зі стрибків з жердиною. На долю всіх українців випали важкі випробування, але ми маємо бути сильними! Сергій Бубка сягнув найвищих результатів завдяки своїй наполегливості й вірі в перемогу, тож пам’ятайте і ви: немає нічого недосяжного. Не цурайтеся своїх мрій, не втрачайте молодечого запалу, прямуйте до омріяних здобутків! Зі свого боку ми обов’язково вам у цьому сприятимемо й сподіватимемося на якнайшвидше повернення в місто Бахмут. Окремі слова вдячності за натхненну працю сьогодні лунають на честь тренерів і викладачів. А за можливість провести цей та інші спортивні заходи ми всі сердечно дякуємо нашим захисникам, Збройним Силам України, які героїчно боронять незалежність і територіальну цілісність держави!», - сказав у привітанні Володимир Мицик.

Ювілею Донецької області присвятили матчеву зустріч з футболу між командами ДОСФКСП ім. С. Бубки U-17 міста Бахмут та ДЮСШ ім. Івана Горпинка U-17 міста Полтава. На згадку про святковий захід капітани отримали в подарунок футбольні м’ячі.

 
 
 

Далі відбулося урочисте вручення випускникам коледжу документів про здобуття освіти. Дипломи молодшого спеціаліста за професійною кваліфікацією «Інструктор-методист з фізичної культури і спорту» отримали Кирило Іванов, Дмитро Мошенський, Анастасія Кудрявцева, Олександра Федорченко та Владислав Точоний, а свідоцтва про базову середню освіту – Світлана Міщенко, Владислав Листьєв, Іван Бондаренко, Ілля Надюк, Анатолій Гарбузов, Дмитро Караваєв, Єгор Катанцев, Євгеній Костюченко, Матвій Непоп, Євгеній Оніщенко, Микита Ступаченко.

«Вітаю учнів, батьків, працівників коледжу із завершенням навчального року та бажаю здоров’я, натхнення, миру в оселях і нових перемог!», - сказав у напутньому слові директор ДОСФКСП ім. С. Бубки Ігор Анушкевич.

«Дуже пишаюся, що є випускником цього навчального закладу, який раніше мав назву Донецьке вище училище олімпійського резерву імені Сергія Бубки, - додав Сергій Головченко. - Це дуже гарний вишкіл, що є підґрунтям досягнення життєвих цілей!».

Грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за плідну співпрацю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди 90-річчя Донецької області були нагороджені інженер з програмного забезпечення Роман Сіднєв, тренер-викладач з боротьби вільної Ганна Єфремова, тренер-викладач з важкої атлетики Ігор Обухов, інструктор-методист з фізичної культури та спорту Олександр Уско та викладач спеціальних дисциплін Катерина Горбенко.

Завершився святковий захід спільним фото на пам’ять.

 
  
  
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням).

04.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах