Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську по-спортивному відзначили 8 березня та 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка

8-9 березня в Слов’янську спеціалісти міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з пластунами (українськими скаутами) провели спортивний захід, присвячений 8 березня та 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка.

Учасниками заходу стали 50 пластунів, які представляли різні міста України: Краматорськ, Лутугине, Сєвєродонецьк, Харків та Києв.

Програма була дуже насиченою та цікавою.

У перший день учасники заходу відвідали «Слов’янський курорт», на лісовій галявині відбулися «Веселі старти», багато рухливих ігор та туристичних естафет.

Після екскурсії відбувся квест «Невідомий Слов’янськ» по центру міста, метою якого було виявлення вмінь комунікації, знання картографії. Переможцем тут стала команда із Сєвєродонецька.

По закінченні квесту усіх чекала «спортивна годинка», де директор ДЮСШ, викладач гімнастики ДДПУ Марина Шелудешева провела заняття з акробатики. Діти були в захваті: багато хто з них вперше спробував акробатичні вправи, навчившись також робити сальто вперед і назад.

Увечері всіх чекав конкурс представлення своєї команди, у якому перемогла команда м. Лутугине.

Наступного дня учасники заходу познайомились з японським бойовим мистецтвом Айкідо, подивились показовий виступ найкращих майстрів, спробували і навчились деяким прийомам.

 
11.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах