Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїстка Меланія Водянна в складі збірної України здобула «золото» кадетського чемпіонату Європи

23-26 червня в хорватському місті Пореч відбувся чемпіонат Європи з дзюдо серед кадетів, яскравим завершенням якого став командний змішаний турнір.

З-поміж збірних 14 країн, що об’єднали 82 юнаків та 75 дівчат до 18 років, кращою виявилася команда України. У першому раунді з рахунком 4:1 наші дзюдоїсти здолали представників Польщі, після чого у чвертьфіналі так само впевнено розібралися зі спортсменами з Туреччини. У півфіналі українські кадети з рахунком 4:2 здолали спротив одноліток з Грузії, а у фіналі святкували перемогу 4:1 над збірною Франції.

До складу української команди увійшла одна представниця Донецької області – дзюдоїстка Школи вищої спортивної майстерності Меланія Водянна, яка виступила у ваговій категорії до 48 кг. Спільну радість тріумфу України з Меланією розділили: кадети Олександр Мартинчук, Назар Вісков (до 60 кг), Ігор Цуркан, Іван Чернишенко (до 81 кг), Ярослав Омельченко, Крістіан Хохлов (понад 81 кг), кадетки Юлія Штефаняк (до 48 кг), Юлія Кузьменко, Анна Олійник-Корнійко (до 63 кг), Діана Семченко (понад 63 кг).

Відзначимо, що українські дзюдоїсти показали успішний результат і в особистій першості чемпіонату Європи в Поречі серед 420 спортсменів із 40 країн, здобувши 7 нагород (2 золоті та 5 бронзових).

 
 

Фото - European Judo Union та Федерація дзюдо України

29.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах