Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Міжнародним олімпійським днем!

Дорогі друзі!

Олімпійська ідея – жити в мирі, добрі та злагоді – в усі часи була близькою для української нації і зараз має особливе значення. На жаль, сьогодні ми вимушені давати відсіч російському агресору, який розв’язав проти нашої держави повномасштабну війну. Але українці нині об’єднані, як ніколи. Кожен на своєму місці робить усе можливе, аби наблизити мир для України. І одним із засобів є спорт.

Дуже влучним гаслом Олімпійського дня-2022 обрано: «Борись, перемагай – мир для України здобувай». Так, провідні й перспективні українські спортсмени наразі продовжують тренування та виступи на престижних закордонних змаганнях, аби гідно представити свою державу на міжнародному рівні, своїм прикладом довести всьому світу силу й незламність України.

Сьогодні спільними зусиллями робиться все можливе, щоб цінності олімпізму – повага, дружба, натхнення, рівність, досконалість, сміливість, завзятість – стали базовими у вихованні підростаючого покоління. Щоб ці цінності були консолідуючими для всіх українців!

З нагоди відзначення Міжнародного олімпійського дня-2022 сердечно бажаю всім невичерпного фізичного гарту, віри у власні безмежні можливості, незгасного прагнення до нових досягнень і перемог!

 

Із найтеплішими вітаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

23.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах