Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Вугледарі призначено стипендії та винагороди провідним спортсменам і тренерам

17 вересня в залі засідань Вугледарської міської ради відбулося нагородження провідних спортсменів та тренерів Вугледарської міської територіальної громади.

До присутніх з привітальним словом звернувся міський голова Андрій Сілич та нагородив провідних спортсменів і тренерів.

За досягнення високих спортивних результатів, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Вугледарської міської територіальної громади та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту сертифікатами на отримання грошової винагороди та пам’ятними плакетками нагороджені провідні тренери: тренер першої категорії з легкої атлетики Тетяна Савчук; майстер спорту України, тренер вищої категорії з важкої атлетики Вікторія Корольчук; заслужений тренер України з важкої атлетики Володимир Худін; тренер другої категорії з боксу Юнус Аманмамедов.

За досягнення високих спортивних результатів, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Вугледарської міської територіальної громади та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту сертифікатами на отримання грошової винагороди та пам’ятними плакетками нагороджені провідні спортсмени: Ілля Куліков (важка атлетика), Богдан Штепура (легка атлетика), Віталій Саламаха (важка атлетика), Кирило Волошин (легка атлетика), Ілля Нікітенко (важка атлетика), Аліна Костіна (легка атлетика), Ольга Слободенюк (важка атлетика), Маргарита Чавусова (легка атлетика), Олександр Коваль (легка атлетика), Гліб Сорокін (легка атлетика), Анастасія Савчук (легка атлетика), Валерія Ткаленко (легка атлетика), Марія Протас (легка атлетика), Вадим Дорош (бокс), Діана Чабанюк (легка атлетика), Павло Найда (бокс).

За досягнення високих спортивних результатів, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Вугледарської міської територіальної громади пам’ятною грамотою нагороджені: Вікторія Усанова (важка атлетика), Максим Попков (бокс).

 

Також з нагоди свята пам’ятною плакеткою нагороджені: срібні призери чемпіонату Донецької області з футболу футбольну команду юнаків 2006-2007 р.н. (тренер Владислав Соловей), бронзові призери чемпіонату Донецької області з футболу футбольну команду юнаків 2008-2009 р.н. (тренер Андрій Савчук).

За досягнення високих спортивних результатів, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Вугледарської міської територіальної громади та з нагоди святкування Дня міста плакеткою та сертифікатом на отримання стипендії нагороджені провідні спортсмени: майстер спорту України з важкої атлетики Євген Бурбала, майстер спорту України з важкої атлетики Крістіна Бородіна, спортсменка з легкої атлетики Валерія Літвяхова.

 

23.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах