Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксер із Маріуполя Максим Рудик здобув для України «золото» на турнірі в Угорщині

В умовах російської збройної агресії проти України свій фронт продовжують тримати і українські спортсмени, доводячи всьому світу, що наша держава є сильною й незламною.

17-річний майстер спорту з міста Маріуполь Максим Рудик у складі національної молодіжної збірної з боксу переможно виступив на міжнародному турнірі «Bornemissza 2022», що відбувся з 7 по 12 червня в угорському місті Егер.

У ваговій категорії до 51 кг наш спортсмен довів свою перевагу в трьох боях, де суперниками були Лацло Стофа з Угорщини, Дамір Байпаков з Казахстану та ще один угорець Бернат Імре.

Відзначимо, що Максим Рудик представляє Школу вищої спортивної майстерності Донецької області та є членом резервного складу збірної України на 2022 рік. На юніорському чемпіонаті Європи в 2020-му вихованець тренерів Валерія Черенкова та Володимира Рудика виборов срібну медаль, у 2021-му став чемпіоном України серед молоді.

Загалом на 71-му турнірі «Bornemissza», що є одним із найстаріших у Європі, від України на п’єдестал пошани зійшли тринадцять хлопців та одинадцять дівчат, що дозволило нашій збірній посісти перше загальнокомандне місце серед усіх країн-учасниць.

 

13.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах