Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борчині Донецької області у Франції готуються до нових турнірів

Через російську збройну агресію проти України багато спортсменів вимушені були залишити звичні місця для тренувань та переміститися за кордон, аби продовжити готуватися й представляти рідну державу на міжнародному рівні.

З Бахмута до французького міста Монтрей, що є передмістям Парижа, на запрошення місцевого спортивного клубу «Red Star Club Montreuil Lutte» переїхали представниці вільної боротьби Донецької області в супроводженні заслуженого тренера України Григорія Шепелєва.

Тетяна Профатілова, яка в регіоні є кандидаткою на участь у Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року, основною актуальною метою в підготовці визначила відбір на чемпіонат світу U23, що має пройти 17-23 жовтня в Іспанії. Наразі борчиня Школи вищої спортивної майстерності Донеччини має гарну можливість у проведенні спарингів із провідними французькими спортсменками.

Також у Франції тренуються і набувають безцінного досвіду вихованка ШВСМ Анастасія Сотнікова та учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Ганна Савіна.

 
 
10.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах