Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«DO like OLYMPIANS» запалює серця донецьких школярів

6 березня прославлені спортсменки Донеччини принесли часточку спортивного свята під назвою «DO like OLYMPIANS» у загальноосвітню школу № 57.

Це особлива школа, тому що саме за цими партами сидів і навчався головний олімпієць країни Сергій Бубка. Учні звикли підхоплювати спортивні ініціативи одними з перших, тому проект «DO like OLYMPIANS», що реалізовується спільно із «The Coca-Cola Foundation», був сприйнятий на «ура!».

Провести зарядку із учнями прийшли учасниці Олімпійських ігор в Пекіні та Лондоні: майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики (спеціалізується на бігу на 800 м), стипендіат Донецького обласного відділення НОК України Юлія Кревсун та майстер спорту України міжнародного класу зі стрибків із жердиною Наталія Мазурик. Дівчата та хлопці захоплено дивились, як професійні спортсменки вправно виконують рухи, та намагались досконало повторювати за ними. І їм це вдалось!

Після активних рухів діти із цікавістю розпитували у Юлії та Наталії про те, як вони вчилися в школі, як їм вдавалось поєднувати професійний спорт з навчанням і як спорт позначився на їхньому житті.

Від Національного олімпійського комітету України, у рамках проекту «Олімпійський куточок» та «Олімпійська книга», директору школи Галині Сугаковій були вручені література на олімпійську тематику та набор спортивного інвентарю. Кожен учасник зарядки з олімпійцем не залишився без пам’ятного подарунку – діти отримали книжки «Ігри, що підкорили світ» з побажаннями та автографами від Юлії Кревсун та Наталії Мазурик.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України
 
07.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах