Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донецької області виступили на чемпіонаті Європи в Албанії

Ювілейний 100-й чемпіонат Європи з важкої атлетики серед чоловіків та жінок пройшов з 26 травня по 5 червня у столиці Албанії Тирані, де від Донецької області в складі збірної команди України на змагальний поміст вийшли два представники Школи вищої спортивної майстерності.

Крістіна Бородіна з міста Вугледар у надважкій ваговій категорії понад 87 кг посіла 5 місце серед 7 учасниць, показавши у вправі ривок результат 98 кг, у вправі поштовх – 123 кг та в сумі двоборства – 221 кг.

Ілля Москаленко з міста Краматорськ виступив у групі «В» змагань вагової категорії до 102 кг, із сумою двоборства 350 кг (155 кг – ривок, 195 кг – поштовх) опинившись на 11 сходинці серед 15 учасників.

Відзначимо, що українська важкоатлетична збірна за підсумками чемпіонату в Албанії здобула 21 медаль (7 золотих, 9 срібних і 5 бронзових), що є рекордною кількістю у порівнянні з попередніми дорослими європейськими першостями. При цьому серед жінок наші спортсменки впевнено очолили командний медальний залік з-поміж 37 країн.

 
07.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах